Nadácia oslavuje 25. rokov!

Práve 6.11.2017 si pripomíname 25. výročie vzniku nadácie. Počas stvrťstoročia existencie sme vám priniesli nespočetné množstvo odborných tréningov zameraných na formovanie mladých, ale aj skúsených politikov, stovky odborných konferencií, seminárov a diskusií na aktuálne spoločenské témy. Vydali sme niekoľko štúdií a analýz, vydali sme viacero kníh. Tie najnovšie si máte možnosť objednať aj dnes. Okrem toho sme ako nadácia podporili množstvo kvalitných projektov tretích strán zameraných na rozvoj a podporu demokracie na Slovensku a v Európe. No a nakoniec, od roku 2012 sme sa stali súčasťou renomovanej siete európskych politických nadácií – Wilfried Martens Centra v Bruseli.

Aj mladí Anton Tunega, Eduard Tesár a Albert Púčik mali práve 25 rokov, keď boli odsúsení na trest  smrti za vlastizradu. Našim cieľom je zachovať ich odkaz pre budúce generácie a pripomínať tú najvyššiu cenu ktorú zaplatili za svoje presvedčenie.

Aj preto sme sa rozhodli, že k 17. novembru 2017 spustíme nový projekt – Cenu Nadácie Antona Tunegu, ktorej úlohou bude zviditeľniť a oceniť mladých ľudí, ktorým záleží na Slovensku a majú odvahu a chuť meniť veci k lepšiemu, aj na úkor obety vlastného pohodlia či iných výhod. Takže ostante naladení!

Ešte raz ďakujeme všetkým za spoluprácu a veríme, že nám aj v budúcnosti zachováte svoju priazeň a podporu!

Nazdravie!

Môže sa Vám ešte páčiť...