Nadácia Antona Tunegu: Je viac Európy skutočnou odpoveďou na jej súčasné problémy?

Nadácia Antona Tunegu v spolupráci s Konrad Adenauer Stiftung pripravila 29. októbra 2012 zaujímavú diskusiu v hoteli Falkensteiner v Bratislave pri príležitosti uplynulého kongresu Európskej ľudovej strany (EPP). Stretnutie sa konalo v polovici októbra v Bukurešti a jeho hlavným heslom na súčasné problémy bolo – „Odpoveďou je viac Európy.“

 O súčasných tendenciách zjednocovania Európy, slobode ale aj zodpovednosti, ktorá k nej nevyhnutne patrí, s názvom – SLOBODA A ZODPOVEDNOSŤ – výzva pre Slovensko a pre Európu, diskutovali viacerí významní panelisti. Medzi nimi nemohli chýbať všetci traja predsedovia pravicových strán – Ján Figeľ,  predseda KDH, Béla Bugár,  predseda MOST-HÍD a Pavol Frešo, predseda SDKÚ-DS. Stretnutie okorenil svojou účasťou a kvalitným vystúpením aj zahraničný hosť, predseda Politickej Akadémie ÖVP v Rakúsku a bývalý minister obrany Rakúska, Werner Fasslabend.

Podujatia sa osobne zúčastnilo okolo 60 hostí a prostredníctvom internetového vysielania nás sledovalo takmer 200 ľudí!  

Už teraz sa môžete tešiť s nami na ďalšie zaujímavé témy a podujatia, ktoré pre vás Nadácia Antona Tunegu pripravuje na budúci rok.

Môže sa Vám ešte páčiť...